December 2021

Once in a lifetime-eclipsexpeditie naar het Zuidpoolgebied.
Vertrek: 27 november 2021 - 17 dagen (11 daagse cruise, met Silversea)
Reisorganisator: Untamed Travelling

UPDATE 29 augustus 2021:
- nog 2 kajuiten beschikbaar
- de Argentijnse overheid heeft officieel bevestigd dat het toerisme heropgestart wordt eind oktober!

9 redenen om deze droomreis mee te maken

1. Nu of nooit

Je enige kans om een totale zonsverduistering mee te maken in een bereikbaar gebied van Antarctica.
Een totale zonsverduistering is ongetwijfeld één van de indrukwekkendste natuurfenomenen die je kan beleven. Als die eclips bovendien plaatsvindt op een iconische plek als Antarctica is dit zonder meer een once in a lifetime-ervaring
Met de eclips in de vroege ochtend zal de lage zonnestand in het poolgebied voor een onwaarschijnlijk kleurenspectakel zorgen! Maar ook bij bewolkt weer wordt het uitermate indrukwekkend. Het wordt dan overdag donker als tijdens de nacht! 

2. De absolute top in expeditie-cruising met Silversea

Ga aan boord van 's werelds meest prestigieuze expeditieschip en geniet van een ongeëvenaarde service.  Luxe suites met persoonlijke butlerservice ingebrepen.  Relaxen in de hottub met een glaasje bubbels terwijl de ijsbergen voorbijdrijven.  Gastronomische hoogstandjes in elk van de vier restaurants aan boord. Of heb je in-suite dining? Jij kiest!  Je foto's bewerken in de foto-studio of je conditie bijwerken in de fitness? Alles kan!

3. All inclusive cruise! 

Alle excursies, maar ook dranken én fooien tijdens de cruise zijn inbegrepen in de prijs. Je krijgt een hoog-kwalitatieve pool-parka en een heleboel leuke extra's cadeau. Gratis WIFI gedurende gans de cruise.  

4. Unieke bezoeken aan geïsoleerde eilanden

De itinerair brengt je op plaatsen waar slechts weinigen je voorgegaan zijn, zoals de South Orkney Islands, Elephant Island en de South Shetland Islands.

5. Zet voet aan wal op het Antarctisch continent  

Onder begeleiding van het ervaren expeditieteam maak je dagelijks uitstappen per zodiac, waaronder meerdere landingen op het Antarctisch schiereiland. Bezoek een poolbasis, verken de plaatsen waar heroïsche ontdekkingsreizigers zoals Adrien De Gerlache, Thadeus von Bellingshausen en Jean-Baptiste Charcot je voorgingen...

6. Leer bij over Antarctica

Spijker je kennis bij tijdens de talrijke lezingen over diverse onderwerpen rond Antarctica: biologie, geologie, geschiedenis, glaciologie, klimatologie... De specialisten aan boord delen hun uitgebreide Antarctica-expertise met aanstekelijk enthousiasme!  

7. Pré-cruise programma in Chili

Bezoek aan de Chileense hoofdstad Santiago als pré-cruise programma.

8. Je vertrekt perfect voorbereid! 

Op de voorreis-bijeenkomst krijg je, naast de praktische reisinformatie, uitgebreide eclips-info. Je maakt kennis met je medereizigers, wij voorzien hapjes en drankjes.  Zo ben je al meteen in vakantiestemming!  

9. Je hebt geen praktische zorgen

Gespecialiseerde Nederlandstalige reisbegeleiding van vertrek tot aankomst. Reisleider Werner Hamelinck heeft bakken ervaring in het begeleiden van groepsreizen. Hij is al vanaf zijn prille jeugd gepassioneerd door sterrenkunde en deelt die passie graag met zijn medereizigers!    

Voor het gedetailleerde reisprogramma, verdere info of aanmelding, stuur een e-mail naar

werner.hamelinck@astroreizen.be