All inclusive

Stijlvol genieten zonder zorgen

Alles is inbegrepen!

Eens je aan boord gaat van het expeditieschip, hoef je enkel nog te genieten!  

Een cruise met Silversea is all inclusive. Geen zorgen over dat extra glaasje wijn of die smakelijke cocktail aan de bar. A la carte dineren in het hoofdrestaurant of een originele hot-stone grill aan de poolbar? Afternoon tea met zicht op voorbijglijdende ijsbergen? Of verkies je de intimiteit van je suite voor rustig diner? 

Bij aankomst in je suite ligt je Hägloss-poolparka, een handige rugzak en je persoonlijke drinkbus op je te wachten. Je blijft in contact met het thuisfront dankzij de gratis WIFI aan boord.

Butler-service voor alle gasten! Verkies je in-suite ontbijt, lunch of diner, hulp bij het in- of uitpakken van je koffer, je minibar aanvullen met je favoriete drankjes: je persoonlijke butler staat voor je klaar!

Dranken in je suite, in de restaurants en alle bars van het schip, zijn inbegrepen. Ja, ook de champagne, de cognac en de cocktails.

(Met uitzondering van speciale wijnen en spirits)

Je wordt culinair in de watten gelegd aan boord van een Silversea cruise! Verfijnde gastronomie in het restaurant van je keuze, steeds vergezeld van aangepaste wijnen. Zin in een kleine snack tussendoor of high tea in de namiddag? Het is allemaal inbegrepen.

Fooien zijn eveneens inbegrepen! Dat is een niet te onderschatten meerwaarde want voor een expeditiecruise moet je dit normaliter rekenen op 15 à 20 euro per dag per persoon!

Alle excursies onder leiding van de excellente expeditie-crew, maar ook extra activiteiten zoals kajakken, zijn inclusief. Dagelijks worden lezingen gegeven over zeer diverse onderwerpen door specialisten in hun vak.