This is Silversea

Het summum van expeditie-cruising

Maak kennis met de verfijnde elegantie van luxe-expeditie cruising met Silversea. 
Voor reizigers die houden van avontuur en tegelijkertijd  willen genieten van een onovertroffen service in een stijlvolle omgeving. 

De ruime suites hebben allen grote vensters, de meesten hebben een privaat terras. Butlerservice is inbegrepen voor alle passagiers en de crew stelt alles in het werk om je in de watten te leggen vanaf het moment dat je aan boord komt.

Een stijlvol schip aangepast voor extreme condities


De intimiteit van een expeditieschip met het sublieme comfort van een luxejacht. Dat is expeditie-cruising met Silversea!

De Silver Cloud werd volledig gerenoveerd in 2017, met specifieke aanpassingen voor reizen naar de poolgebieden. Het is ongetwijfeld één van de meest luxueuze expeditieschepen in Antarctische wateren!  
Het schip is voorzien van moderne navigatietechnologie en stabilisatoren. Het is bovendien een erg snel schip. Daardoor kan de kapitein optimaal inspelen op de weersomstandigheden, en de passagiers een zo comfortabel mogelijke overtocht van de Drake Passage garanderen!  
 

Het aantal passagiers op poolreizen wordt beperkt tot 200, alhoewel er plaats is voor ruim 250 passagiers.  Met meer dan 200 bemanningsleden heeft de Sliver Cloud daarmee de hoogste "ruimte per gast" en "bemanning per gast" verhouding van alle expeditieschepen ter wereld!  

Zeg nooit "kajuit" tegen een Silversea Suite