This is Silversea

Het summum van expeditie-cruising

Maak kennis met de verfijnde elegantie van luxe-expeditie cruising met Silversea. 
Voor reizigers die houden van avontuur en tegelijkertijd  willen genieten van een onovertroffen service in een stijlvolle omgeving. 

De ruime suites hebben allen grote vensters, de meesten hebben een privaat terras. Butlerservice is inbegrepen voor alle passagiers en de crew stelt alles in het werk om je in de watten te leggen vanaf het moment dat je aan boord komt.

Een stijlvol schip aangepast voor extreme condities


De intimiteit van een expeditieschip met het sublieme comfort van een luxejacht. Dat is expeditie-cruising met Silversea!

De Silver Cloud werd volledig gerenoveerd in 2017, met specifieke aanpassingen voor reizen naar de poolgebieden. Het is ongetwijfeld één van de meest luxueuze expeditieschepen in Antarctische wateren!  
Het schip is voorzien van moderne navigatietechnologie en stabilisatoren. Het is bovendien een erg snel schip. Daardoor kan de kapitein optimaal inspelen op de weersomstandigheden, en de passagiers een zo comfortabel mogelijke overtocht van de Drake Passage garanderen!  
 

Het aantal passagiers op poolreizen wordt beperkt tot 200, alhoewel er plaats is voor ruim 250 passagiers.  Met meer dan 200 bemanningsleden heeft de Sliver Cloud daarmee de hoogste "ruimte per gast" en "bemanning per gast" verhouding van alle expeditieschepen ter wereld!  

Zeg nooit "kajuit" tegen een Silversea Suite

Met een minimum oppervlakte van 22 m² heb je alle ruimte om te relaxen in je suite! Alle suites hebben grote ramen, de meeste hebben bovendien een privé-terras.
Luxe badkamer, aparte dressing, slaap- en zitgedeelte. Minibar, volgens je eigen voorkeur gevuld! Flatscreen met interactieve media-bibliotheek. Kortom, alle comfort dat je je kan wensen.... Butlerservice inbegrepen!

Tafelen met klasse aan de rand van de wereld


De Silver Cloud heeft een "open-seating dining policy".  D.w.z. je eet wanneer het jou schikt, aan de tafel die je kiest en in het gezelschap dat je kiest.

Er zijn vier restaurants aan boord. 

 

In "the restaurant" kies je 's ochtends, 's middags en 's avonds uit een à la carte menu die elke dag wisselt!

"La Terraza" serveert 's morgens en 's middags een uitgebreid buffet, en 's avonds een uitstekende Italiaanse kaart. In de namiddag tussen 16u en 17u is het Tea Time!

Op het dek, in de Poolbar, eet je 's middags een lichte lunch en 's avonds geniet je van een originele "hot stone grill".

"La Dame" tenslotte is het enige Relaix et Chateaux-restaurant in Antarctica!

 

Eet je liever in je suite? Dat kan! Er is permanente room-service en elke suite heeft persoonlijke butler-service!

Een dag aan boord....

Stap aan boord van de Silver Cloud en treed binnen in de droomwereld van een Silversea cruise!

Geniet van de luxe van je suite.

Ga een aperitiefje drinken in de Panorama-lounge, of aan de poolbar.

Neem een duik in het verwarmd zwembad of geniet van je favoriete cocktail in de jacuzzi, terwijl op de achtergrond de ijsbergen voorbijglijden.

Vlij je neer in de comfortabele zetels op het achterdek en neem de onwaarschijnlijke omgeving in je op.

Sta op uitkijk naar vogels, walvissen, pinguins, en luister naar het kraken van de ijsbergen die voorbij drijven.

Ga naar de Thor-lounge op het bovendek en lees er rustig een boek,  terwijl je op het voordek uitkijkt.

Kies je favoriete thee en scones tijdens de high tea in de namiddag.

Verwerk alvast je foto's in de fotostudio.

Leer bij over de fauna, flora, geologie, biologie, klimatologie, geschiedenis, actualiteit van Antarctica tijdens de dagelijkse lezingen door het expeditieteam.

Stap een paar stevige rondjes op het jogging-dek of werk je conditie bij in de fitness-ruimte.

Sluit je dag af met je lievelingsdrankje in de bar, terwijl de pianist je verzoeknummertje speelt...

Het is allemaal inbegrepen!