Australië

Beleef een  totale zonsverduistering in Australië! Je reist van Perth naar Darwin, met veel aandacht voor natuur, cultuur en een scheut avontuur!

De reis bestaat uit 2 delen: 
- 19-daagse eclipsreis van 10 tot 28 april 2023
- OPTIONELE 10-daagse verlenging van 27 april tot 8 mei 2023


VOLZET - WACHTLIJST

Reisprogramma

Dag 1:  10/04/2023   Brussel - Perth 

Vertrek vanuit Brussels Airport naar Perth, met tussenstop onderweg. 

 

Dag 2:  11/04/2023   Perth 

Aankomst in Perth. 

Transfer naar hotel en eerste stadsbezoek of rust, volgens vluchtschema. 

Dag 3:  12/04/2023   Perth 

Al wandelend bezoeken we Perth. We zien o.a. de Perth Mint, St Mary’s Cathedral, Perth Central Firestation, The Bell Tower en Elizabeth Quai. 

 

Bezoek aan het Western Australian Museum Boola Bardip. Dit museum omvat vijf erfgoedgebouwen waaronder de 'Old Perth Goal', de 'Jubilee Building' en de 'Hackett Hall'. We maken er kennis met de geschiedenis van West-Australië. 

 

Vrije lunch 

 

‘s Namiddags bezoek aan Kings Park, Kaarta Gar-up, State War Memorial, Baobab Tree, Wildflower Pavilion, Beedawong  Meeting Place & DNA Tower. 
Dag 4:  13/04/2023   Fremantle (40 km) 

 
We nemen de trein naar Fremantle of “Freo” voor de locals. Het stadje herbergt de grootste haven van West-Australië en veel van de 19de eeuwse gebouwen zijn bewaard gebleven. We wandelen naar het Shipwreck Museum, ondergebracht in het “Commissariat Building” van rond 1850. We maken er kennis met de gerestaureerde scheepsromp van het in 1629 vergane Nederlandse VOC-schip Batavia en verschillende voorwerpen uit de langs de West-Australische kust vergane Nederlandse schepen Zuytdorp, Zeewijk en Vergulde Draeck.

Nadien bezoek aan het historisch Fremantle met o.a. Roundhouse, Fremantle Train Station, Fremantle Town Hall, Samson House, Fremantle War Memorial, Fremantle Prison, Fremantle Markets, Esplanade Hotel, Public Sculptures, Bon Scott Statue.

 

Dag 5:  14/04/2023   Perth - Cervantes (235 km

Vertrek uit Perth en rit naar Cervantes met onderweg bezoek aan Yanchep National Park. Hier ontmoeten we koala's langs de 240 meter lange Koala-promenade. Daarna wandelen we verder voor een rondleiding in de Crystal Caves. We vervolgen de rit en zien de indrukwekkende zandduinen van Lancelin. In de late namiddag komen we aan in Nambung National Park met de vreemdsoortige kegelvormige kalkstructuren. 

Dag 6:  15/04/2023   Cervantes - Kalbarri (400 km) 

Rit naar Kalbarri met onderweg bezoek aan het zoute Thetis Lake, één van de zeldzame plaatsen op aarde waar nog levende stromatolieten voorkomen. Stromatolieten zijn een 3,5 miljard jaar oude levensvorm en daarmee van een unieke geologische betekenis! We vervolgen de rit langs Jurien Bay en Dongara. In Geraldton brengen we een bezoek aan het HMAS Sydney II Memorial, gewijd aan de grootste ramp die de Australische Zeemacht overkwam tijdens WO II.  We bewonderen de unieke architectuur van de Francis Xavier Kathedraal en het Monseigneur Hawes Heritage Center. Daarna vervolgen we de rit via Northampton tot Port Gregory en de felpaarse Hutt-lagune. We rijden verder langs de kust en stoppen onderweg nog in Kalbarri National Park. 

Dag 7:  16/04/2023   Kalbarri  

Vroeg vertrek zodat we tijdig aan de mondig van de Murchison Rivier zijn waar de pelikanen 's morgens gevoed worden door de bewoners. 

Daarna volgt een lange rit noordwaarts naar Shark Bay Werelderfgoed gebied. Onderweg weer vele bezienswaardigheden zoals Natures Window, The Loop, Eagle Head Lookout en Murchison Gorges. We rijden hier door een streek die bekend staat als ‘Big Sky country’... en als sterrenliefhebbers laten we geen enkele heldere avond voorbijgaan om de zuidelijke sterrenhemel te bewonderen. 

Lunch aan Billabong Roadhouse (niet inbegrepen).

Stop aan de Hamelin Pool. Gelegenheid om te zwemmen in het kristalheldere water van Shell Beach. 
 

Verder naar Monkey Mia, met vrije tijd ‘s namiddags bij aankomst. 

 Dag 8:  17/04/2023   Kalvari - Carnarvon 

Rit naar Carnarvon met onderweg bezoek aan Shell Beach en Hamelin Pool (stromatolieten).

In Carnarvon bezoeken we het Carnarvon Space & Technology Museum. Hier maken we kennis met een stuk van de minder bekende geschiedenis van de bemande ruimtevaart en de Australische satellietcommunicatie-industrie. 

Dag 9: 18/04/2023   Carnarvon - Exmouth (535 km) 

Rit naar  Exmouth met onderweg bezoek aan de Quobba Blowholes, daarna verder naar Coral Bay. 

Lunch in Coral Bay (niet inbegrepen).

Obligate selfie-stop aan de Steenbokskeerkring. 

Verder naar Exmouth. 

Dag 10:    19/04/2023   Exmouth 

Vrije voormiddag. ‘s Namiddags bezoek aan Cape Range National Park. 

 

Dag 11          20/04/2023   ECLIPS !

Vandaag staat volledig in het teken van de totale zonsverduistering! 

We vertrekken tijdig naar de waarnemingslocatie. 

Na de eclips voorzien we vrije tijd om foto’s te vergelijken en te delen met het thuisfront. 

 

10u04         start van de gedeeltelijke eclips 

11u29         start van de totale eclips 

11u30         totale eclips (1m28s) 

11u30         einde van de totale eclips 

13u02         einde van de gedeeltelijke eclips 


Dag 12:         21/04/2023   Exmouth 

 

Bezoek aan het Ningaloo Reef. 

Hier zijn er 2 opties (niet inbegrepen in de prijs). Voor elke optie is er plaats voor minstens 6  en maximaal 20 personen. Belangrijk dus om bij je aanmelding van de reis al te vermelden welke optie je verkiest! 
Hieronder de beschrijving van beide mogelijkheden door de lokale organisator:

 

OPTION 1: Exmouth Dive Outer Reef Snorkel Tour 

MIN 6 // MAX 20 PAX           Richtprijs TBC € pp

Een 8 uur durende dag uitstap naar het rif. 
Inbegrepen de transfer, buffet lunch en snorkel uitrusting.
De uitstap brengt je naar de Muiron Eilanden en de buitenste zones van het Ningaloorif. Afhankelijk van de wind- en weercondities wordt er een keuze gemaakt van de juiste bestemming. 

 

De koraalrijkdom is hier fenomenaal. De Muiron Eilanden liggen zo'n 10 zeemijlen ten noordoosten van Exmouth. Onderweg zie je talrijke zeevogels, zeeschildpadden, manta-roggen, dolfijnen, zeekoeien en met wat geluk zelfs bultrugwalvissen
Er zijn een twintigtal verschillende sites met een diepte van 20 meter en weinig stroming en bovenal geschikt voor alle niveaus van snorkelaars.


 

OPTION 2: Exmouth Dive Deluxe Whaleshark Swim 

MIN 6 // MAX 20 PAX swimming + 3 PAX observing
Inbegrepen de transfer, buffet lunch en snorkel uitrusting.
Richtprijs: TBC € pp. / Enkel observatie is TBC € pp
Er is plaats voor maximaal 20 personen die snorkelen en nog 3 extra die liever het water niet ingaan enkel mee gaan om te kijken van op de boot.
8 uur durende uitstap buiten het Ningaloorif om het snorkelavontuur van je leven mee te maken. We varen naar een plaats buiten het rif waar zich walvishaaien ophouden. Walvishaaien zijn de grootste van alle haaien en daarmee ook de grootste vis ter wereld. 
In tegenstelling tot de meeste andere haaiensoorten zijn dit planktoneters en daarmee een heel zachtaardige soort. De haaien hebben de afmeting van autobus. Je kan vlakbij de dieren zwemmen, en je dan vooral heel klein voelen....


 

 

Dag 13:         22/04/2023   Exmouth - Karijini NP (660 km) 

 

Rit naar Karijini National Park met onderweg bezoek aan het mijnstadje (ijzer en goud) Tom Price in de Pilbara regio. Het is het hoogste stadje (747m) in Western Australia. 

Stop aan het Nanutarra Roadhouse voor een Pub lunch (niet inbegrepen) 

Vervolg rit naar het Karijini N.P. 

 

Dag 14:         23/04/2023   Karijini NP 

 

Bezoek aan Karijini N.P. We verkennen de Karijini Kloof en bezoeken er de belangrijkste bezienswaardigheden: Circular Pool, Dales Gorge, Gorge Rim Walk, Fortescue Falls, Hancock Gorge en Joffre Gorge. Er zijn verschillende wandelingen mogelijk, steeds afhankelijk van de weersomstandigheden. Het Karijini N.P. is het tweede grootste nationaal park van Western Australia en heeft een grote verscheidenheid aan vogels, rots-wallabies, mierenegels en veel soorten vleermuizen, gekko’s, leguanen, varanen, pootloze hagedissen, pythons en andere soorten slangen. 

In de namiddag een tour door de Lestok Rio Tinto ijzerertsmijn. 

Deze streek is gekend voor zijn grote open-put mijnen waar ijzererts wordt ontgonnen dat met treinen van 2 km lengte naar de kust gevoerd wordt. 

 

Dag 15:  24/04/2023   Karijini - Port Hedland (360 km) 

Rit naar Port Hedland met bezoek aan de indrukwekkende ijzerertsontginnings-installatie van de BHP site. ‘s Avonds doen we de fotogenieke twilight tour in de haven. 

Port Hedland heeft een rijke culturele geschiedenis. De oorspronkelijke inwoners van dit gebied, het Kariyarra-volk, noemen de streek ‘Marapikurrinya’. ‘Mara’ betekent hand, ‘Pikurri’ betekent aanwijzen en ‘Nya’ is een markering. De naam verwijst naar de handvormige natuurlijke getijdenpoelen. Deze land- en waterformaties werden geschapen in de Droomtijd toen de scheppende geest oprees uit de afgesneden waterpoelen, gekend als de Jalkawarrinya. 

Dag 16:         25/04/2023   Port Hedland - Broome (630 km) 

Rit naar Broome met onderweg verschillende stops aan Eighty Mile Beach ('80 mijl-strand'), met zijn panoramische uitzichten en turquoise water en natuurlijk wat vrije tijd aan het strand en gelegenheid voor lunch. 
Daarna rijden we verder naar Broome, een oase van kleur en cultuur. Deze plaats oefende een grote aantrekkingskracht uit op artiesten, schrijvers en muzikanten. 
Bezoek aan het beroemde Cable Beach, bestaande uit 22 km wit zand en kristalhelder water. 
Afscheidsavondmaal. Hier eindigt het gemeenschappelijk deel van het basisprogramma (main tour).

Dag 17:         26/04/2023   Broome - Perth

Vrije tijd in Broome tot aan de terugvlucht naar Perth. Transfer naar het hotel voor overnachting. 


 

MAIN TOUR

Dag 18:        27/04/2023   Perth - Dubai

Vrije tijd tot aan het vertrek naar de luchthaven voor de terugvlucht naar Europa via Dubai. 

 

Dag 19:        28/04/2023   Brussel

Aankomst in Brussel.
Einde van de reis voor diegenen die niet kozen voor de extensie.

VERLENGING     27 seater 4WD (max 25 deelnemers) 

Voor diegenen die kozen voor de extensie vertrekken we dag 18 vroeg richting Fitzroy. Een echt outback-avontuur staat je te wachten! 

 

Dag 17:      27/04/2023   Broome  

Vrije dag in Broome.


Dag 18:      27/04/2023   Broome - Fitzroy Crossing (400 km) 

Rit naar Fitzroy Crossing, een afgelegen Aboriginal nederzetting aan de oevers van de Fitzroy-rivier. Voor dat hier een brug was, strandden reizigers tijdens het regenseizoen hier vaak voor verschillende weken. 

 

Dag 19:   28/04/2023   Fitzroy Crossing (300 km) 

Daguitstap vanuit Fitzroy Crossing naar het Windjana Gorge National Park. 

Picknick lunch (ter plaatse /hotelpakket) - Homestead lunch indien mogelijk 


Vroeg uit de veren voor een rit naar het Windjana Gorge National Park in de Kimberleys: De Kimberley bevindt zich in het noordelijke deel van West-Australië en wordt in het westen begrensd door de Indische oceaan, in het noorden door de Zee van Timor, in het zuiden  door de Great Sandy en Tanami Woestijn en in het oosten door het Northern Territory. De Kimberley bestaat hoofdzakelijk uit oude, zeer steile bergketens waar bodem weg-geërodeerd werd door het extreme klimaat en nu voornamelijk bestaat uit bos-savanne, gedomineerd door Eucalyptus en Baobab. De Kimberley is de warmste regio van Australië en heeft een tropisch moessonklimaat.  Windjana Gorge National Park is een van de meeste indrukwekkende canyons van de Kimberley, met loodrechte wanden tot 100 meter. In Tunnel Creek National Park nabij de ingang van de beroemde Gibb River Road bevindt zich Western Australia’s oudste grottensysteem.  We maken een stop aan de Lillimulura Police Station Ruins.  Verder naar Fitzroy Crossing, wat vroeger de enige geschikte plek was om de  Fitzroy River over te steken. Tijdens het regenseizoen echter kon het gebeuren dat reizigers hier weken vast zaten. Eens er een fatsoenlijke brug was gebouwd, verloor het plaatsje aan belang. Nu is het niet meer dan een kleine voornamelijk Aboriginal nederzetting. 

 

Dag 20:  29/04/2023   Fitzroy Crossing - Halls Creek (330 km) 

Rit naar Halls Creek met onderweg bezoek aan het Geikie Gorge National Park. 

 

18 km noordoost van Fitzroy Crossing is het Geikie Gorge National Park. Dit werd door Edward Hardman die in 1883 door de Kimberley trok, genoemd naar Sir Archibald Geikie, een gerenomeerd Britse geoloog. 

Geikie Gorge is een deel van een oud barrièrerif daterend uit het Devoon, zo’n 350 miljoen jaar geleden. De Lennar en Fitzroy Rivier sneden door deze oude riffen en lieten prachtige canyons achter. Geikie Gorge bruist van het wild waaronder de ongevaarlijke Johnson krokodil, Leichhardt's zaagvis en de Coach-whip pijlstaartroggen, wiens zoutwater voorouders miljoenen jaren geleden de Fitzroy rivier opzwommen.  In Halls Creek genieten we van de zonsondergang vanop de Moola Bulla Lookout. 

Zoals steeds als we op een donkere plaats overnachten, gaan we ook vanavond weer de kijker bovenhalen om te genieten van de zuidelijke sterrenhemel.

 

Dag 21:         30/04/2023   Halls Creek (305 km) 

Daguitstap naar Wolfe Creek Crater (2u rijden enkel). 


De  Wolfe Creek Meteoriet Krater is de tweede grootste krater ter wereld waaruit meteorietfragmenten werden verzameld. De inslag zou zo’n 300000 jaar geleden plaats hebben gehad en de meteoriet woog meer dan 50 000 ton. Tijdens de inslag had hij nog een snelheid van 15 km/sec.  De krater werd ontdekt door luchtfotografie in 1947. Het zicht vanaf de kraterrand is onvergetelijk. Een must voor iedere amateur-astronoom!


Overige mogelijke bezoeken in Halls Creek: 

 • Helicopter Pilots' Memorial: een monument ter ere van de helicopterpiloten die zijn omgekomen terwijl ze werkten aan de vee-stations verspreid over Northern Australia. 
 • China Wall: Australië's natuurlijke versie van de Chines Muur, een zes meter hoge muur van kwarts-gesteente.
 • Palm Springs: 40km buiten Halls Creek ligt het spectaculaire Palm Springs. Het is een complete oase met palmbomen, zoetwaterbronnen en een overvloed aan wild-leven.
 • Sawpit Gorge: nadat de Black Elvire River door de rotsige bergkam heen brak ontstond er een paradijselijk meertje omgeven met torenhoge rotsen en zandige uithoeken. 

 

Dag 22:   01/05/2023   Halls Creek - Bungle Bungles (165 km) 

Rit naar Bungle Bungles met bezoek/wandeling bij aankomst in het Purnululu N.P.
Hier kan een facultatieve helicoptervlucht geboekt worden (optioneel te boeken en met gelimiteerde beschikbaarheid, meer informatie en prijzen volgen later) 

 

Vanaf Piccaninny Creek parkeerplaats vertrekken verschillende wandelingen. Je kan kiezen tussen één of meerdere korte wandelingen. Het is ook mogelijk er enkele te combineren. De rit zelf biedt spectaculaire uitzichten op de Bungle Bungles Range. We stoppen bij verschillende uitzichtspunten. Hieronder een overzicht van de verschillende keuzes uit de plaatselijke gids:

 • Domes Walk: This is the most accessible of the walks in this area, with a 1 kilometre return trail meandering its way through the red and black striped domes, allowing visitors to get a sense of these ancient formations. There is also a short side trail which ends at a small natural amphitheatre. This is a Class 2 trail; allow up to 1 hour to complete the circuit.
 • Cathedral Gorge Walk : Cathedral Gorge is the name given to a breathtaking natural amphitheatre of red rock, created by millions of years of water erosion. In the Wet season a waterfall cascades from the roof of the gorge down into a pool of water in the centre of the amphitheatre. This immense circular cavern is renowned for its acoustics, inspiring many visitors to try out their singing voices.  The Cathedral Gorge trail is a continuation of part of the Domes trail, and many walkers undertake both at the same time. Walking through a narrow gorge, the sheer cliffs towering 200 metres above on each side. On the trail there are a couple of short steep sections, with steps and handrails to assist walkers, and the going is sandy at times. This is a Class 3 walk tail; allow approximately 1-2 hours to complete this walk.
 • Piccaninny Gorge: Piccaninny Gorge is the largest of all the gorges in Purnululu National Park. In the wet season, water flows along the creek between the red and black beehive domes. In the dry season, visitors can walk along the dry creek bed to see more of the Bungle Bungle Range and the interesting shapes created in the creek bed by the flow of the water. To fully explore the gorge requires a multi-day hike; however there are options for shorter walks along the creek bed to a couple of lookout points and into one of the smaller gorges.
 • Piccaninny Creek Lookout: Piccaninny Creek Lookout offers beautiful views of the Bungle Bungle Range from an elevated viewpoint. The walk to the Picaninny Creek Lookout is the easiest section of Picaninny Creek to explore, and offers beautiful views of the Bungle Bungle Range across the creek bed. Allow approximately 1.5 hours for the return journey to this lookout from the carpark.
 • The Window: A natural window that has eroded through one of the domes frames some beautiful views of the Bungle Bungle Range. This viewing point is approximately 20 minutes from the Piccaninny Creek Lookout.
 • Whipsnake Gorge: Whipsnake Gorge is a small shady gorge filled with ferns, figs and brittle gums approximately 5km along Piccaninny Creek. The signposted trail takes you away from the creek bed and into the narrow gorge with a small rockpool at the end.

 

 • Mini Palms Gorge: 4km return walk leading to a scenic amphitheatre. Easy at the start but becomes progressively more dificult. Allow approx 2hrs return 
 • Homestead Valley Gorge: A 4.4km return walk that follows the escarpment and then cuts deep into the range at Homestead Valley. A large imposing valley missed by most people. Allow approx 1.5-2hrs return 
 • Stonehenge: A 520m loop walk showcasing the traditional Aboriginal use of trees schrubs and grasses. there are 6 stop points along the with examples and signage. We have no idea why it is called stonehenge. Allow approx 30m return 
 • Kungkalanayi Lookout: Located 2.5km north from the visitor centre Kungkalanayi lookout gives you panoramic 360 degree views of the spinifex covered ridges of the area and the western escarpment of the Bungle Bungles. 

 

Dag 23:  02/05/2023   Bungle Bungles - Kununurra (310 km = 5u rijden) 

Rit naar Kununnurra met onderweg bezoek aan Lake Argyle (met cruise). 

In de namiddag vertrek voor de Lake Argyle Sunset Cruise met afternoon tea.  Onderweg zien we rots wallabies, krokodillen, wallaroos en een grote diversiteit aan vogelleven. 

 

Dag 24:  03/05/2023   Kununurra - Katherine (520 km, 7u rijden) 

Rit naar Katherine.  

Vandaag verlaten we Western Australia. We rijden door een verlaten, ruw landschap met weinig bewoning. Een groot deel van dit gebied is nationaal park en dus volledig gereserveerd voor de natuur. Er zijn zo goed als geen toegangswegen en geen bezoekersfaciliteiten. We bereiken het 

Northern Territory en houden een stop aan de natuurlijke warmwaterbronnen van Katherine Hot Springs. Bezoek aan het Nitmiluk National Park en de Katherine Gorge. 

 

Dag 25:         04/05/2023   Katherine - Jabiru  

Vroeg opstaan voor een ochtendcruise!. Vertrek om 7 uur en terug omstreeks 9 uur.  

 

Dan ontbijten en doorrijden naar Kakadu National Park. Dat heeft een oppervlakte van bijna 20.000 km² en is bekend voor zijn aboriginal rotstekeningen, prachtige landschappen en krokodillen. 

Verder door noordwaarts, onderweg maak je een stop bij Leliyn en Edith Falls. We eindigen de dag aan het Kakadu NP. 


 

Dag 26:         05/05/2023   Jaribu - Darwin 

 

Ook vandaag weer vroeg uit de veren voor een cruise op de Yellow Waters Billabong. We varen tussen de schroefpalmen (pandanus) en zien onderweg krokodillen en heel veel vogels. Na de cruise ontbijt en een bezoek aan het Warradjan Cultural Centre. 

Daarna een fotostop aan de Ranger uraniummijn en lunch in het dorpje Jabiru. 

’s Namiddags een bezoek aan de galerijen met rotstekeningen van Ubirr en doorreis naar Darwin met stop aan Fogg Dam. 


Dag 27:         06/05/2023  Darwin - Perth

Vrije tijd in Darwin tot de transfer naar de luchthaven voor binnenlandse vlucht naar Perth. Transfer naar het hotel.

Dag 28:         07/05/2023   Perth - Dubai

Vrije tijd in Perth tot de transfer naar de luchthaven voor terugvlucht naar België via Dubai.

Dag 29:         08/05/2023   Brussel

Aankomst in Brussel. Einde van een onvergetelijke reis!

Covid-19 regeling

Volledige vaccinatie tegen covid-19 is een noodzakelijke vereiste om deel te nemen aan deze reis!
Enkel bij negatief reisadvies (wat niet hetzelfde is als een rode zone of een afraden van niet-essentiële reizen) of indien er bij aankomst op de bestemming een verplichte quarantaine wordt opgelegd, wordt de reis door OmniaTravel geannuleerd zonder gevolgen voor de reiziger. U krijgt dan de betaalde bedragen terugbetaald. 

 

Overzicht hotels

(Hotels onder voorbehoud van wijziging)   

Deel 1: Eclipsreis - 16 nachten


 • Perth: Rendezvous Central Perth (3 nachten)

 

 • Cervantes: Pinnacles Edge Resort (1 nacht)

 

 • Kalbarri: Palm Resort (2 nachten - avondmaal inbegrepen)

 

 • Carnarvon: Best Western Hospitality Inn (1 nacht - avondmaal inbegrepen)

 

 • Exmouth: Escape Resort (4 nachten)

 

 • Karijini: Eco Retreat (2 nachten - avondmalen inbegrepen)

 

 • Port Hedland: Discovery Park Port Hedland (1 nacht)


 • Broome: Mangrove Hotel (1 nacht - avondmaal inbegrepen)

 • Perth (1 nacht): Rendezvous Central Perth


Deel 2 - Verlenging - 10 nachten

 

 • Broome: Mangrove Hotel (1 nacht)

 • Fitzroy Crossing: Fitzroy River Lodge Motel rooms  (2 nachten - avondmalen inbegrepen)

 

 • Halls Creek: Kimberley Hotel (2 nachten - avondmalen inbegrepen)

 

 • Bungle Bungles: Wilderness Lodge (1 nacht - avondmaal inbegrepen)


 • Kununurra: The Hotel Kununurra (1 nacht)

 

 • Katherine: Knotts Crossing Motel Rooms (1 nacht)

 

 • Jabiru: Mercure Kakadu Jabiru (1 nacht, avondmaal inbegrepen)

 

 • Darwin: Vibe Hotel (1 nacht)

 • Perth: Rendezvous Central Perth (1 nacht)

Aanmelden voor de eclipsreis naar Australië

Belgium

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.

Geef zeker je keuze mee:
- basisprogramma
- basisprogramma + verlenging