Indië

De ringvormige eclips van 21 juni 2020 loopt voor een heel groot stuk (meer dan 80%) over land. Gezien het feit dat 70% van het aardoppervlak uit water bestaat, is dat uitzonderlijk!

Deze eclips dwarst het noorden van Indië. Onze reispartner Dromen werkte daarom een speciale eclipsversie uit van hun bijzondere groepsreis "India - Magisch Middenland".

Voor deze reis verzorgen wij tijdens de voorreisvergadering een uitgebreide eclips-infosessie. De deelnemers krijgen tevens een veilige eclipsbril mee.

Deze reis wordt begeleid door Indië-specialist Frank Van Iersel.

Over deze reis


Dat India zoveel meer te bieden heeft dan het klassieke noorden en zuiden, bewijst deze reis naar de Spiti-vallei, het zogenaamde ‘middenland’, gelegen tussen Tibet en Ladakh. Deze hoog in de Himalaya gelegen regio is nog grotendeels van het massatoerisme gespaard gebleven en biedt de bezoeker een mix van schitterende, desolate landschappen, uniek gelegen authentieke dorpen en Tibetaanse tempels en kloosters. Als extraatje op deze reis nemen we u ook even mee naar het nieuwe Louvre-museum in Abu Dhabi en maken we op 21 juni een ringvormige zonsverduistering mee in de buurt van de stad Rishikesh. Weeral een unieke Dromen-reis, die door de grote hoogte waarop gereisd wordt, de vaak zeer slechte bergwegen en het beperkte logiescomfort enkel geschikt is voor doorwinterde reizigers die over de nodige relativeringszin beschikken.